Languages

Languages

cele mai apreciate masini!
Flexicar este o companie tanara de rent a car axata pe nevoile clientilor. Prin noi aveti acces la servicii de inchirieri auto la preturi mici, pe toata suprafata Romaniei.

Cu ajutorul partenerilor nostri oferim servicii de inchirieri auto pe tot teritoriul Romaniei, in 39 de agentii in 28 de orase. Flexicar va pune la dispozitie autoturisme noi si ieftine intr-o formula variata astfel incat sa va poata acoperi toate nevoile de transport. Toate masinile noastre au cel mult 2 ani vechime.

Prin reteaua nationala de care dispune, Echipa Flexicar ofera servicii ireprosabile de inchirieri masini si mobilitate in toata tara. Livram autoturisme pretutindeni in Romania: Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Constanta, Brasov, Iasi, Cluj si toate celelalte orase mari cat si in toate aeroporturile din Romania.

Ne face mare placere sa va oferim servicii accesibile de mobilitate in calatoriile sau vacantele dumneavoastra si ne dorim sa gasiti in noi un partener de incredere la drum.

De ce noi?

1
Preturile flexicar vor fi intotdeauna competitive si printre cele mai bune de pe piata
2
Extinderea retelei pe toata suprafata Romaniei aduce un plus de mobiltiate, permitandu-va astfel preluarea si predarea oriunde a masinii dorite
3
 
Toate masinile noastre au mai putin de doi ani vechime
Oferim servicii de rent-a-car la cele mai inalte standarde de calitate la preturi avantajoase. Cu ajutorul partenerilor nostri oferim servicii de inchirieri auto pe tot teritoriul Romaniei, in 39 de agentii in 28 de orase.
39
agentii
28
orase

Romanian Map